dijous, 25 d’agost del 2016

Monòleg d'un frare dominicà

Terra de frontera visita Llutxent
Perquè Llutxent té protagonisme en la novel·la
Així que, potser ens veurem al convent...

He estat uns dies treballant en un Monòleg d'un frare dominicà. I és que ho he preparat per a les pròximes presentacions de Terra de frontera. Especialment la que segurament tindrà lloc a Llutxent la pròxima tardor. Així que, de moment, ací vos deixe unes fotos de l'entorn del convent del Corpus Christi, i del poble de Llutxent, on, si cap motiu de força major ho impedeix, tindrà lloc la representació dramatitzada del text, alhora que la presentació de la novel·la.
Per cert, fins ara totes les persones que m'han comentat haver-la llegit, a tots els ha agradat molt i fins i tot l'han trobat curta. Bon senyal... o bé és que tinc la sort de trobar-me en persones molt amables i diplomàtiques que volen quedar bé en mi. En fi, siga con siga, moltes gràcies a tots i totes.

divendres, 5 d’agost del 2016

La meua gratitud


Amb Vicent Flores i l'alcaldessa Rafaela Aliaga

La veritat és que no sé molt bé com expressar la meua gratitud a totes les persones que tingueren l'amabilitat de vindre a la presentació de la meua darrera novel·la, Terra de frontera.
Sé que de vegades hem de fer alguns petits sacrificis, o no tan petits, per poder anar a un acte cultural com ho és la presentació d'un llibre. Però, una vegada més, potser amb més èxit d'assistència que mai portàrem endavant l'acte. Segons que m'han dit érem en total unes 55 persones. El local ple de gom a gom. Així que vos done les gràcies a tots i a totes els qui vinguereu el passat dimecres.
Done les gràcies també a l'alcaldessa de Rafelguaraf, Rafaela Aliaga, i al professor Vicent Flores que em feren quedar molt bé davant el públic assistent.

El local es quedà xicotet
Quan va finalitzar l'acte m'haguera agradat poder saludar-vos a tots personalment. Però entenc que per l'hora d'acabament i el temps que li dediquem a la signatura de llibres això ja no va poder ser. Ara només espere que gaudiu tant de la lectura de la novel·la com a mi em va passar en escriure-la.

dimarts, 2 d’agost del 2016

Geografia literària


Ací teniu la ubicació geogràfica de la meua darrera novel·la publicada per Edicions 96, i que demà mateix, a les 20,30 h. presentarem a la Llar dels Jubilats de Rafelguaraf. La veritat siga dita és que ja fa temps que pense que en les meues obres, totes, siguen novel·les o contes i relats curts, no està de més un mapa d'ubicació per tal que els possibles lectors de tot arreu es puguen fer una idea bastant aproximada dels llocs per on transcorren els fets narrats.
En tot cas, pel que fa a aquesta en concret, Terra de frontera, els llocs més citats i amb més protagonisme quant a l'argument de la narració són Xàtiva, Barxeta (sobretot), Simat de la Valldigna, la Casa dels Frares (del Realenc), Llutxent i Agullent.