tag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post3428732082877181422..comments2023-11-27T04:24:27.275-08:00Comments on Notes de l'exili (Vicent Sanxis): Un mes de llibres per excel·lènciaNarradorhttp://www.blogger.com/profile/00026564473731626830noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-58723536883069222182013-05-13T11:08:47.387-07:002013-05-13T11:08:47.387-07:00Hola, Enric.
En efecte, de vegades les bones lletr...Hola, Enric.<br />En efecte, de vegades les bones lletres i la gastronomia van juntes. De fet em sembla que passa prou sovint. I això que em dius, de fer un llibre sobre gastronomia valenciana ja ho tinc pensat, si bé un poc més de caràcter local-comarcal, que també és cuina valenciana. Salutacions a Pilar i al teu fill.Narradorhttps://www.blogger.com/profile/00026564473731626830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-68443286006721718032013-05-11T12:24:54.823-07:002013-05-11T12:24:54.823-07:00Hola Vicent.
Veo que la literatura y la comida se...Hola Vicent.<br /><br />Veo que la literatura y la comida se juntan a veces. A ver cuando un libro donde la gastronomia valenciana aparesca. Manuel Montalban la hecho pero para la cocina catalana! Hace 2 semanas fui a Sicilia y tambien con epoca de "faves y carxofes" pero en vez de arros son las pastas. Excelente combinacion.Climentnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-17957402059231588792013-04-24T23:38:45.096-07:002013-04-24T23:38:45.096-07:00Esteu boniques! Bé, tot siga que puga ser posar-no...Esteu boniques! Bé, tot siga que puga ser posar-nos d'acord en les nostres agendes. Salut... i a la paella.Narradorhttps://www.blogger.com/profile/00026564473731626830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-29739206074428819322013-04-24T15:32:36.604-07:002013-04-24T15:32:36.604-07:00Que si Maria Josep vol vindre...? Vosaltres convid...Que si Maria Josep vol vindre...? Vosaltres convideu-la i ho sabreu! <br />Salut, lletres, i de carxofes i faves les paelles!Maria Josep Escrivàhttps://www.blogger.com/profile/04633723121939729496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-6550038266303288222013-04-24T07:47:39.131-07:002013-04-24T07:47:39.131-07:00Hola Vicent, potser després de llegir el comentari...Hola Vicent, potser després de llegir el comentari de Maria Josep té una miqueta de raó, ja que has barrejat literatura i cuina, seria una indirecta del fet de la paella, de menjar-se-la un dia. Un dia que quedem per fer una paella. M'encanta la paella i fer-la però darrerament les pautes a què estava acostumada han canviat i la paella dels diumenges ha desaparegut de l'agenda dels diumenges. I entinc unes ganes de fer i menjar una bona paella. Amb el que siga. Però que l'arròs no falte.<br />Una paella promesa, amb Maria Josep també si vol vindre.<br />Una abraçada, Mercè<br />Mercè Llorethttps://www.blogger.com/profile/03394475394168648216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-2138344638616040012013-04-24T01:17:09.230-07:002013-04-24T01:17:09.230-07:00Mira, el culpable sóc jo per barrejar gastronomia ...Mira, el culpable sóc jo per barrejar gastronomia i lletres. I és que m'agrada en totes les notes del blog posar una foto o altra, tinguen o no a veure amb el text. I en posar una nota així, pensat i fet, he agafat un parell que tenia més a mà, sense més. De totes formes... no hi ha que descartar la possibilitat que el dia menys pensat coincidim en una taula al voltant d'una paella de faves i carxofes.Narradorhttps://www.blogger.com/profile/00026564473731626830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-9386839223475359802013-04-24T01:11:46.118-07:002013-04-24T01:11:46.118-07:00Mercè, la foto té truc. En realitat jo només faig ...Mercè, la foto té truc. En realitat jo només faig el "posat", però la va fer una amiga carcaixentina. Per ací, almenys a Rafelguaraf, a la paella amb faves i carxofes també li diuen "negra" pel color obscur que li donen estes verdures. I pel que dius de pèsols i alls, n'hi ha una altra, amb floricol, alls tendres i costelletes de porc o bé magre picat, que jo dic "paella de pobre". En fi, totes les variants em semblen bones, o potser és que tinc un paladar poc refinat.<br />I a propòsit de tot açò que estic escrivint... no sé exactament on -potser pel facebook, o la prensa?-, crec haver vist una notícia sobre un restaurant d'Alacant en què es parlava de 365 varietats de paella, tantes com dies té l'any. En fi, amb permís dels puristes de la cuina, però supose que en realitat s'hauria de parlar d'arrossos en paella. En tot cas, si el resultat és bo, què més dóna?Narradorhttps://www.blogger.com/profile/00026564473731626830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-61578406659584624322013-04-23T15:17:31.971-07:002013-04-23T15:17:31.971-07:00Què trobes...? Tu parlant de cites culturals i Mer...Què trobes...? Tu parlant de cites culturals i Mercè va i s'hi fixa en la paella... Què vols jugar-te que és una indirecta?<br />És bon senyal veure que tens una agenda tan plena. Senyal que estàs actiu i engrescat. Un plaer, poder col·laborar amb tu i amb les Cendres allà on es presente. De moment, d'ací un mes, a Oliva! L'important és no parar i no perdre la il·lusió per les coses que ens importen. Salut!Maria Josep Escrivàhttps://www.blogger.com/profile/04633723121939729496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2063998814724681990.post-64291402085737021702013-04-23T08:06:36.093-07:002013-04-23T08:06:36.093-07:00Vicent, la paella té una pinta bonissima, amb carx...Vicent, la paella té una pinta bonissima, amb carxofes i faves, a mi també m'agrada posar alls tendres i pèsols. Quanta més verdura més bona. Se'm fa la boca aigua.<br />Salutacions,<br />Mercè<br />Mercè Llorethttps://www.blogger.com/profile/03394475394168648216noreply@blogger.com