dimecres, 5 de gener del 2011



Per si de cas no se vos ocorre punxar en l'apartat Agenda i altres, a partir de hui, dia 5 de gener, he posat aquesta nota:

-El pròxim diumenge, dia 30 de gener a les 12,00 hores, tindrà lloc la presentació del llibre La Subcomarca de Castelló i les Énoves al Centre Cultural de l'Énova. L'acte consistirà en uns parlaments de l'Alcalde de l'Énova, del senyor Aurelià Lairón, dels autors: Joan Català i Vicent Sanchis, i tancarà el Diputat d'Empreses Públiques.
El senyor Aurelià Lairón és, entre altres coses, historiador, Arxiver de l'Ajuntament d'Alzira i professor de la Universitat Catòlica de València, que farà uns primers comentaris a propòsit de l'obra. Farieu bé, doncs, forasters i gent del terreny sobretot, en acompanyar-nos en l'esmentat acte que pretén promoure el sentiment de subcomarca entre els poc més de 20.000 habitants que hi resideixen, alhora que revitalitzar una denominació històrica i documentada per al conjunt dels pobles que reguen, des de molt abans de 1325, de la Séquia Comuna: Manuel, l'Énova, Rafelguaraf, Sant Joanet, Senyera, Castelló i la Pobla Llarga.
S'ha fet una edició única de 1.000 exemplars a repartir proporcionalment entre els set pobles. Llibres que estaran a la venda a partir del dilluns, dia 31 de gener, al preu de 20 euros. El llibre és de format DIN A-4, amb unes 400 pàgines, 72 mapes i 260 fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada