AGENDA i més coses

Previsió d'actes en què participaré:


El divendres 26 de maig tindré el plaer de presentar una vegada més la novel·la TERRA DE FRONTERA, publicada per Edicions 96. Això serà a les 20,00 h. i tindrà lloc al claustre de l'antic monestir del Corpus Christi de Llutxent. L'acte consistirà en la intervenció de Pep Estornell, Alcalde de Llutxent, de Vicent Sanxis, autor, i de Josep Valero, actor de la companyia de teatre CRIT, que interpretarà un monòleg a partir d'un text que jo mateix vaig preparar per a l'ocasió. En acabar l'acte teatralitzat l'ajuntament ha preparat una visita a l'església del monestir, i després, cap a les 21,30 h., hi haurà allí mateix un sopar a càrrec del Bar Piscina.
Obres a la venda:

Les persones interessades en les meues obres i que visquen prop de Rafelguaraf les poden adquirir a la botiga de Salvador Castelló (drogueria Tisery, telèfon 96 258 60 29), al C/Jaume I, núm. 11, de Rafelguaraf. Són les que es poden veure ací baix i en el cartell (el de toponímia està a la venda en l'ajuntament):
 

I dues observacions finals:

Una: per contactar amb mi podeu utilitzar el següent correu electrònic: vicentsanchis55@gmail.com, o bé a través del facebook (Vicent Sanxis).

Dos:  recalcar una vegada més que jo no sóc el Vicent Sanchis periodista que va ser director del diari AVUI.