AGENDA i més coses

Previsió d'actes en què participaré:

El pròxim divendres dia 28 d'abril, a les 19,00 h., tindré el plaer de presentar la meua darrera novel·la publicada, Terra de frontera, a la biblioteca municipal de Carcaixent. Encara que no aparega en el fullet d'actes culturals publicat per l'Ajuntament de Carcaixent, cal dir que intervindrà també Aigües Vives Pérez Piquer, que farà uns comentaris sobre l'obra, i finalment jo mateix que com de costum vos passaré unes imatges per fer més entretingut l'acte.
El dia 14 de desembre, a les 19,00 h., participaré en el Club de Lectura del Micalet, a València, en què parlarem de Cendres de Ternils.
Obres a la venda:

Les persones interessades en les meues obres i que visquen prop de Rafelguaraf les poden adquirir a la botiga de Salvador Castelló (drogueria Tisery, telèfon 96 258 60 29), al C/Jaume I, núm. 11, de Rafelguaraf. Són les que es poden veure ací baix i en el cartell (el de toponímia està a la venda en l'ajuntament):


 

I dues observacions finals:

Una: per contactar amb mi podeu utilitzar el següent correu electrònic: vicentsanchis55@gmail.com, o bé a través del facebook (Vicent Sanxis).

Dos:  recalcar una vegada més que jo no sóc el Vicent Sanchis periodista que va ser director del diari AVUI.