diumenge, 12 de maig del 2013

Dimarts 14, a Ràdio Pego






Ací teniu unes fotos de diumenge passat en la 48 Fira del Llibre a València, durant la meua intervenció i amb el company Francesc Mompó, amb qui, a més a més de ser de la mateixa quinta (collita del 55) vaig tenir el plaer de compartir el premi Ciutat de Torrent de 2003. Encara que per ell els anys passen amb molta més dignitat que per mi, que he pegat allò que diem per ací "un acatxó". Ah! i aquesta altra foto, amb la meua Empar, que com veieu està feta una artista


I ara vos recorde que aquest pròxim dimarts 14 de maig participaré en Ràdio Pego (107,8 FM), en el programa de literatura i bona música Paraules en silenci, que condueix Manel Arcos, que m'entrevistarà sobre la meua obra en conjunt i sobre Cendres de Ternils. Per cert, l'amic Manel ha estat aquesta setmana passada a Barcelona, per rebre un premi que li han donat pel seu programa. I cal que sapieu, que a més de poder sintonitzar Ràdio Pego al dial 107,8 de la FM, també per internet a l'enllaç:
http://www.radiopego.com/

Manel, amb el cantant de Sanç (l'Énova) Josep Dídac
I ja posats, i donada la proximitat de dates, també vos recorde que el dijous 23 de maig presentarem Cendres de Ternils a Oliva, a la Biblioteca municipal, amb la participació de Maria Josep Escrivà i Manel Arcos. I a propòsit de la presentació a Oliva encara afegiré una nota més pròximament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada