diumenge, 3 de novembre del 2019

Estos dies passats

Amb Toni Giner, a l'inici de la meua intervenció presentant Roders
Estos dies passats he intervingut en un parell d'actes literaris. En concret, el divendres 25 d'octubre vaig tindre el plaer de presentar la meua última novel·la RODERS a Rafelguaraf, a la Biblioteca. Doncs bé, seríem aproximadament el mateix nombre de persones que a Barxeta, unes 40. I cal dir que, llevat d'una xicoteta pèrdua de temps -per qüestions tècniques amb el projector d'imatges-, em sembla que la gran majoria d'assistents passaren una hora bastant entretinguda. O això és el que em va semblar per molts dels comentaris que em feren. I supose que va ser degut, sobretot, més que a les meues paraules, a causa de la projecció de 23 fotos que agradaren a la gent per estar directament relacionades amb el contingut de la novel·la.

Gran part del públic assistent
I ahir dissabte, 2 de novembre, vaig participar en la 7ª Plaça del Llibre, (plaça de l'Ajuntament de València), just en el mateix lloc on planten les mascletades. Per cert, a tall de començar en aquest Micro obert, a les 12,30 hs., hi havia per allí pegant voltes un cotxe d'un partit equipat amb megafonia que emetia música de Manolo Escobar...
En l'acte participaren, per orde: Carles Enguix, Teresa Sanchis, Juli Capilla, Carme Arnau, Vicent Sanxis, Encarna Sant-Celoni, M. Carme Sáez, Lliris Picó, Jesús Girón, Empar de Lanuza, Josepa Montagut, Pura Peris, Roser Furió i Hermini Pérez. I les lectures foren acompanyades de diverses peces musicals amb Mara Manuel Manuel, al violí i Miguel Ángel Cuadrado, al piano.
L'acte crec que va resultar prou entretingut i no gens pesat, perquè les lectures estigueren al voltant d'uns 3-4 minuts. La meua intervenció, tal com estava prèviament acordat, va consistir en la lectura d'un fragment del Capítol 1 de TERRA DE FRONTERA. Hi hagué bastant assistència de gent, i després ens férem unes fotos de record, i també una copa de cava molt fresquet. Així que, si no passa res, igual a l'any que ve m'anime a tornar a participar llegint un fragment de RODERS. Per cert, tant Terra de frontera com Roders són dues novel·les publicades per Edicions 96.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada