dilluns, 18 de juny del 2012

Francesc Torres en la seua intervenció
Pau Àlvarez, Vicent Pascual i jo

Tal com estava anunciat, el passat dijous dia 14 va tindre lloc a l'ermita de Sant Roc de Ternils la presentació de Cendres deTernils. I encara que es va intentar triar el millor dia possible, al remat competíem amb una altra presentació a la mateixa biblioteca de Carcaixent... i a més, amb el partit de fútbol. Què hi farem? Sempre ha d'haver algun imprevist que augmente el perill de falta d'assistents.

No obstant això, al meu parer l'acte va estar molt ben organitzat per l'associació Carcaixent m'agrada, amb la col·laboració d'Edicions 96. I, tot siga dit, l'oratge també va acompanyar, perquè a les 20,00 h. feia una temperatura agradable, no "cascava" el sol i s'estava a gustet (només heu de veure la foto d'exterior). Així que la intervenció, ben il·lustrativa de Francesc Torres al voltant de l'ermita va obrir l'acte, per a continuació passar a l'interior, on tant Pau Àlvarez com Vicent Pascual ho feren tan bé que em sentia... aclaparat? Finalment jo vaig fer el que vaig poder, que crec que no va estar desencertat. En fi, de totes formes la realitat és que va ser un èxit, almenys pel que fa als assistents que en serien entre 70-80, segons que vaig alfarrassar. Així que, ara, la novel·la ja és dels lectors/es.

1 comentari:

  1. Enhorabona per l'acte, Vicent, que sembla que va ser molt interessant. I més felicitacions per la publicació, que segur que està al nivell artístic de l'ermita.

    Li demanaré més detalls a mon tio Tino, que des que està jubilat no para i te'ls trobes en tots els bollits. Ho dic perquè també apareix en la foto.

    ResponElimina