dimarts, 17 de juliol del 2012


La presentació de Cendres de Ternils, a Rafelguaraf, serà el dijous, dia 2 d'agost, a la Llar dels Jubilats (Carrer Joan Silvestre, núm. 1). Allí tindré el gust de parlar de la meua última novel·la publicada per Edicions 96, de la Pobla Llarga, encara que gairebé tot el personal que hi treballa són gent de Carcaixent. En fi, si algú dels visitants del meu blog que visquen per la rodalia no teniu res millor a fer, podrieu apropar-vos per compartir uns instants agradables dins de tota esta maror de crisi econòmica. Per cert, als llibres no els han apujat l'IVA. Vull dir, el llibre val 14 euros des del dia de la seua eixida al mercat... i malgrat les darreres mesures i retallades del govern, continua al mateix preu.

4 comentaris:

  1. M'encantaria poder assistir, però com que de moment tot no es pot tenir. La pròxima serà la meua...
    Per ací dalt amb el poc temps del que dispose, ja sols em queden els tres últims contes del Riu-rau per assaborir
    Sort i gràcies per tot

    ResponElimina
    Respostes
    1. Considerant la distància... estàs disculpada. I ves fen-te l'ànim que endavant hem de parlar sempre que t'abellisca sobre la nostra dèria d'escriure.

      Elimina
  2. Mentre els bufanúvols es reunien per tal d'acordar nous ajustos pseudoredemptors de les seues incapacitats, el consell d'administració de Burrera Comprimida SA es reunia també per a nominar el bloc "Notes de l'exili" amb el distintiu Liebster Blog Awards. Podeu llegir el resultat de les nostres deliberacions (i també les regles de joc de l'invent esmentat) a l'article burribloquer "Més dolços que no amarguen" (http://burreracomprimida.blogspot.com.es/2012/07/mes-dolcos-que-no-amarguen.html).

    ResponElimina
  3. Ja he vist la teua justificació d'exili, i t'he contestat a Burrera. Ara voldria aprofitar per demanar-te/suggerir-te una qüestió. Veig que no sempre poses títol a les teues entrades del bloc, i això fa que, quan els teus seguidors, veiem que has actualitzat les Notes, ens aparega un "Sense títol" que no està a l'altura de les coses que ens comuniques. Encara que no siga res de l'altre món, però em pareix que sempre és més atractiu tenir alguna pista del caràcter de la teua entrada nova. Agafa-t'ho només com un comentari constructiu d'una admiradora.
    No sé si ens veurem dijous, però, si no, segur que hi haurà algú que m'ho contarà. Que vaja molt bé. I salut!

    ResponElimina