divendres, 5 d’octubre del 2012

Novetats


Una. Els amics d'Edicions 96 han tret el número 2 (tardor 2012) de la seua revista de foment de la lectura 96milmotsmés. En ella hi ha una xicoteta entrevista que m'han fet. La veritat és que s'ha quedat molt bé la cosa. Així m'ho pareix a mi. I no pel fet que jo hi aparega, òbviament, que aquesta és la part menys estètica de l'assumpte, sinó perquè en conjunt em sembla un format atractiu i molt ben presentat, a més del contingut, és clar. Xe, que ho fan molt bé els treballadors i treballadores de l'empresa. Ací baix teniu la portada i l'enllaç per si la voleu llegir:

http://issuu.com/edicions96/docs/butllet__tardor_2012

Dos. Amb motiu de les festes de Carcaixent, també Edicions 96 està promocionant unes quantes obres d'autors i temàtica local. Amb aquest motiu han preparat un cartellet de promoció de les obres esmentades. És aquest d'ací baix:

I tres. M'he assabentat que en una altra universitat d'Estats Units també tenen Memòries d'un alamí. Ara es tracta de la Indiana University a Bloomington. Bé, en realitat açò no té major interés, però a mi no deixa de sorprendre'm. M'imagine que serà perquè en aquelles universitats hi ha la possibilitat d'estudiar català, o potser és que hi ha el que es diu lectorat? de català, i per això arribarà, entre altres, la meua novel·la. Què voleu que us diga? Desvanit que em trobe per açò. En tot cas, en l'apartat de catàlegs, ara mateix aquestes són les referències als Estats Units:
The Library of Congress, Washington.
University Library, Illinois at Urbana-Champaign.
Yale University Library, New Haven.
Indiana University, Bloomington.

1 comentari:

  1. Tres vegades enhorabona, per cada una de les bones noves.
    Avui he descobert que una línia recta uneix, pràcticament de porta a porta (tirant cap a la dreta), l'editorial amb ca Vicent Pasqual. Segur que això ens augura un futur de major proximitat.

    ResponElimina