dissabte, 5 de novembre del 2016

A Tavernes de la Valldigna anem



El pròxim divendres dia 11 de novembre, tindré el plaer de presentar Terra de frontera a Tavernes de la Valldigna. L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Pública, situada a la Casa de la Cultura que està ubicada en el Passeig de Lepant, s/n. Hi intervindrà la professora Encarna Sansaloni, que a més a més és Cronista Oficial de la població, i jo mateix.
Com sabeu els qui ja heu llegit la novel·la, la Valldigna té molt de protagonisme, perquè gran part de l'acció transcorre o està relacionada amb el monestir de Nostra Senyora de la Valldigna. Així que la presentació allí no podíem deixar-la de banda.
Per cert, que ara fa trenta-sis anys que vaig tindre la sort i el plaer de treballar a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna durant un període de temps prou curt. Però vos assegure que va ser una estada que se'm va quedar gravada per sempre. Entre altres motius que se m'ocorren ara mateix, quan escric esta nota tal com em venen al pensament algunes coses, perquè Tavernes de la Valldigna és, d'alguna manera, la platja més pròxima dels pobles situats a ponent, des de Barxeta, passant pels pobles de la subcomarca de les Énoves fins a Carcaixent. I quantíssimes vegades que hem anat i anirem allí. És un poc la "nostra platja".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada