dimecres, 17 de maig del 2017

Una proposta per al 26 de maig


Josep Valero, actor de CRIT companyia de teatre

Quan arriba el bon temps sembla que a tothom ens agrada participar més en actes esportius, lúdics, d'esplai... hedonistes fins i tot. I això es nota, entre altres coses, en un augment d'activitats de tot tipus pels carrers i places dels nostres pobles i ciutats.
Doncs bé, ara vos vull fer una proposta concreta per a l'últim cap de setmana del mes de maig. Si sou amics de la lectura, del teatre, del patrimoni històric ...de la cultura en general, estic segur que vos agradarà vindre a la presentació d'un llibre. Però no es tracta d'una presentació d'aquelles clàssiques, potser un tant avorrides de vegades. Perquè en aquesta presentació hi haurà també un acte teatralitzat, una visita a l'església d'un antic monestir, i un sopar a un dels pobles més bonics i interessants de la Vall d'Albaida i del País Valencià.
En efecte. El proper divendres 26 de maig tindré el plaer de presentar la meua novel·la TERRA DE FRONTERA, publicada per Edicions 96. Això serà a les 20,00 h. i tindrà lloc al claustre de l'antic monestir del Corpus Christi de Llutxent. L'acte consistirà en la intervenció de Pep Estornell, Alcalde de Llutxent, de Vicent Sanxis, autor, i de Josep Valero, actor de la companyia de teatre CRIT, que interpretarà un monòleg a partir d'un text que jo mateix vaig preparar per a l'ocasió.

Claustre del monestir
Monestir del Corpus Christi, a Llutxent
I, com deia adés, en acabar l'acte teatralitzat en base a la novel·la, l'ajuntament ha preparat una visita a l'església del monestir, i després, cap a les 21,30 h., hi haurà allí mateix un sopar a càrrec del Bar Piscina. De manera que ja ho sabeu. Si vos abelleix podeu vindre a la presentació, veure l'acte teatralitzat, veure l'església del convent i gaudir del sopar... o només alguna d'aquestes coses anunciades.
Si esteu interessats en el sopar, contacteu amb la Tourist Info de Llutxent en horari de 9 a 14 hores, al telèfon 96 229 43 86. En tot cas, ací vos pose unes fotos de Josep Valero, del monestir i el claustre del Corpus Christi i un cartell anunciador de l'acte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada