divendres, 15 de febrer del 2019

Una senyora escriptora: Dolors Jimeno


Dolors Jimeno
Divendres 22 de febrer, a les 19,00 hores, tindré el plaer de presentar a Rafelguaraf a l'escriptora de València Dolors Jimeno. L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, C/Joan Silvestre, núm. 1, primera planta.
Vaig conéixer Dolors fa uns quants anys, pel gener o febrer de 2014, amb ocasió d'oferir-me la possibilitat de participar en el Club de Lectura del Micalet per parlar de la meua novel·la Cendres de Ternils... Bé, però millor vos conte més coses el proper divendres en què parlarem sobre L'Europa que he visitat, un llibre de viatges de Dolors Jimeno que em sembla molt recomanable.



5 comentaris:

  1. Encantada d'anar a Rafelguaraf i molt pagada que tu presentes el meu últim llibre. Moltes gràcies a tu i a l'amic Carles.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No cal que les dones, ho faig amb molt de gust. I espere i desitge que passem una estona ben agradable parlant dels teus viatges per Europa.

      Elimina
  2. Vicent, buscant en els teus llibres, no trobe massa informació sobre l'oritge de la mina q hi ha al barranc de la Mina en Rafelguaraf . Les pedres q hi ha fora pareixien destinades a formar part de columnes. Quina és la hipòtesi ? Em pareix estrany no trobar restes d'alguna via q conduira a la mina. Per a traure eixes pedres cilíndriques cal maquinària . Pot ser vinga dels romans?

    ResponElimina
  3. He publicat algunes fotos de la mina en :
    https://www.facebook.com/1772973762797697/posts/2116971865064550/

    ResponElimina
  4. A mi també m'agradaria saber-ho. Les pedres sembla clar que són trossos d'estalactites o estalagmites que traurien de l'interior, i ves a saber en quina època i amb quina finalitat les tragueren.

    ResponElimina