dimarts, 7 de maig del 2013

Punts de lectura


Punts de lectura, marcapàgines, separador, ací m'he quedat, o... digueu-li com més vos agrade. El cas és que pels Nadals passats l'amic Salvador Castelló, gerent de Tisery a Rafelguaraf, em va proposar fer uns marcapàgines felicitant les festes i per donar als compradors/es d'algun dels meus llibres, que, com molt bé sabeu, hi ha a la venda a la seua botiga, tot i no ser una llibreria (al C/Jaume I, núm. 11 de Rafelguaraf). Òbviament allò no va anar aleshores endavant, però tampoc va caure en l'oblit o en la indiferència. De manera que ací teniu ara un total de sis punts de lectura amb que Salva "castigarà" a totes aquelles persones "atrevides" (perdoneu-me el to no sé encara si de broma o de plors, per allò de la situació econòmica) que tenen la valentia en els temps que corren d'adquirir alguna de les meues obres. Precisar només que hi ha dos models amb la meua signatura: un primer, sobre la base d'una moixeta que ha dibuixat la meua filla Flàvia. I un altre, sobre la base del dibuix que utilitze com a logotipus que representa el portal de Berfull i un picaporta de la mà de Fàtima, que va dibuixar en el seu dia l'amic sempre estimat en el record, Andreu Valls. Com és natural, també en els actes en què jo intervinga presentant o xerrant sobre alguna obra meua en facilitaré a tothom que en vulga.
Per cert, diumenge passat vaig intervindre en un acte de la 48 Fira del Llibre a València, en què s'homenatjà el gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Total que sense estar previst em diuen que calia llegir uns poemes de l'autor, i jo que no havia llegit mai poesia en públic... en vaig llegir una. I això tenint en primera línia a la filla d'Estellés. Bé, crec que la cosa no va anar mal i eixírem del pas. Després anàrem a la Sala Museu 1, on junt als escriptors Juli Alandes i Enric Monforte vàrem llegir textos de les nostres obres. En concret jo vaig llegir un capítol de Cendres de Ternils.

4 comentaris:

  1. Vicent sempre hi ha una primera vegada, per a moltes coses, i si la voluntat és bona el resultat no ho és menys. I si no "pa" això estan els amics, que ens donen ànims i repetim.
    Com està això dels punts de lectura ...? On dius que els hem de recollir?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Xe, Paco, tu ho tens més fàcil encara, que passes tots els dies per davant de casa. Així que tria els que més t'agraden i només hem de quedar en el dia i l'hora per donar-te'ls.

      Elimina
  2. Són preciosos! Enhorabona per la idea, pel disseny i per l'execució dels punts de lectura. Jo puc donar fe, perquè hi era, que el capítol de Ternils va estar magníficament llegit. Del poema d'Estellés no puc opinar, perquè estava ocupada en una altra activitat i no hi vaig poder arribar a temps. Però dic el mateix que Paco: "si la voluntat és bona el resultat no ho és menys". I tu, de voluntat, en tens per a parar un carro.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, Maria Josep. No sé com t'ho apanyes però tens una gràcia especial per dir-me el que en el fons m'agrada escoltar, en aquest cas, llegir. Està clar que he de fer algun relat, conte o novel·la dedicada a tu.

    ResponElimina