dijous, 29 d’agost del 2013

Per seguir més fàcilment les entrades del blog


Xe, mira que sóc... per a què parlar? Doncs no va i ha hagut de ser l'amic Salva Castelló, de la drogueria Tisery, de Rafelguaraf (sí, la que té les meues obres a la venda, quasi com si foren droga... Agarreu l'acudit fàcil?) que m'ha descobert una possibilitat de seguir les entrades d'un blog d'una forma molt més fàcil i còmoda? Sí, sí. La veritat és que Salva ja m'ha explicat més de tres cosetes en tot açò de l'internet (li dec més d'una cervesa). En fi, entre uns i altres, a poc a poc arribaré a tenir un blog una mica decentet.
Bé, on anava... El cas és que si poseu el vostre correu electrònic en l'apartat Seguir per e-mail, a partir d'ara, cada vegada que jo pose una nota al meu blog vos apareixerà un avís de correu electrònic de tal malifeta. O siga, que no haureu d'estar entrant per intuïció de tant en tant en el meu blog a veure si se m'ha ocorregut qualsevol cosa. No és millor i més fàcil així? Jo crec que sí, de totes totes. I la veritat és que ni m'hi havia fixat en altres blogs, que de segur que tenen aquesta possibilitat. Possibilitat que en tot cas recomane a tothom per jo mateix seguir-vos, si és que en teniu un, de blog.


I com no vull posar una nota sense una foto, ací van aquestes dues. La d'ací dalt la vaig trobar pel facebook i la tinc aquest estiu de fons de pantalla. Hi ha dues xiques que em sembla són carcaixentines, que estan junt a un molló de terme que els geògrafs i historiadors els agrada dir trifini, o siga, on termenegen tres termes municipals. Al fons es veu la Valldigna, en concret el poble que es veu allà al fons ben xicotet és Benifairó, i més al fons encara, a l'esquerra que quasi no es veu per l'efecte de l'ombra dels núvols, és l'extrem de llevant de Tavernes, i encara més al fons els edificis situats al sud de la platja de Tavernes.
Més detalls: les xiques estan físicament i burocràtica en terme de Simat, i, en canvi, la persona que ha fet la foto està en terme de Xàtiva, mentre que a l'esquerra del molló és terme de Carcaixent... Sí, no us estranyeu. Les xiques estan en terme de Xàtiva perquè es tracta de la finca del Realenc o Pinar dels Frares, que és part del seu terme municipal; com una reminiscència del seu gran terme d'època foral. Bé, rotllos meus.
Ah!, finalment, una pregunta i una resposta. Com es diu el molló si des d'aqueix punt es veu la mar al fons? En efecte, el molló de... Miramar. A veure si el trobeu en el mapa que també pose ací baix. Vinga, una pisteta: a l'extrem nord-est.

2 comentaris:

  1. Bon dia Vicent,
    gràcies per l'entrada que has fet. Jo també vaig piscant d'ací i d'allà per a millorar el blog. Aixó passa als que no tenim massa idea d'aquestes noves tecnologies. Però crec que som més atrevits i agosarats que els que no fan res. I així anem incorporant cosetes per millorar.
    La veritat és que m'has alegrat el dia, que amb tan de ploure i nuvols i foscor sembla més de tardor que d'estiu.
    Una abraçada,
    Mercè

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu, Mercè. Respecte això últim que dius, que amb tant de ploure i núvols i foscor sembla més tardor que estiu, en tota la meua vida no havia conegut mai un mes d'agost en què haja plogut tant i tants dies seguits. De totes formes... segur que encara patirem caloreta.

    ResponElimina