dimarts, 19 d’octubre de 2010

     Em sembla, i encara no les tinc totes, que finalment he aconseguit embastar el meu bloc d'una forma més agradable i adequada, més al meu gust, malgrat la senzillesa i elementalitat. Però és que jo no estic molt tret en aquestes coses de la informàtica. De totes formes li vull agrair a Salva Castelló l'amabilitat de fer-me una suggerència a propòsit de la possibilitat de reordenar la meua pàgina. I després d'estar provant uns dies, pareix com si ho haguera aconseguit.
     Si recordeu, pel mes de gener vos vaig fer sabedors que em posava en obres de reforma dels dos blocs que tenia aleshores per refondre'ls en un sol. I això amb els següents apartats o pàgines:
Agenda i notes on aniran actes previstos en la meua agenda, i altres notes com el tall de feina, obres acabades i no publicades i altres comentaris.
Biografia, la que ja coneixeu i que aniré retocant puntualment, si cal.
Estudis publicats ordenats des d'un punt de vista cronològic segons que es varen publicar.
Narrativa publicada també segons l'antiguitat en la publicació.
Traduccions d'algunes de les meues obres.
Premis literaris i altres distincions.
Ressenyes i crítiques literàries que afegiré a mesura que me n'assabente.
Catàlegs bibliogràfics i editorials que m'han publicat alguna obra.
Fotos i imatges que encara he d'escanejar i penjar al bloc.
Other languages sobre biografia en espanyol, anglés i francés.
     Però el cas ben cert és que enguany he tingut la casa de Rafelguaraf en obres, i després ha vingut el trasllat d'alguns mobles, també de la majoria de llibres del meu estudi, etc., etc. En fi,  que entre unes coses i altres i per als meus limitats coneixements informàtics...  tot açò era molta feina. Sobretot perquè no acabava d'atrevir-me a provar coses noves i fer-ho malbé. Però finalment... sembla que ho he aconseguit. Encara estic sorprés. Serà possible? Si açò ho arriba a llegir el meu ex-company Miquel Boronat no sé què em dirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada