AGENDA i ALTRES

ACTES EN QUÈ TINC PREVIST PARTICIPAR:El pròxim diumenge dia 1 de novembre de 2020, a la Plaça de l'Ajuntament de València participaré en un dels actes d'enguany de la Plaça del Llibre de València, en què diverses autores i autors lligen durant uns minuts (2-3) un fragment d'una obra seua. Doncs bé, com l'any passat, tindré el plaer de parlar un poquet de la meua última novel·la, RODERS, sobre la llegenda del barranc dels Dos Germans.

OBRES MEUES A LA VENDA:

A més de poder-les aconseguir en algunes llibreries, o bé demanant-les a les respectives editorials, es poden adquirir també a la botiga de Salvador Castelló (drogueria Tisery, telèfon 96 258 60 29), al C/Jaume I, núm. 11, de Rafelguaraf.
Són les que podeu veure ací baix i en el cartell (el de toponímia i el d'història estan a la venda a l'Ajuntament de Rafelguaraf):DUES OBSERVACIONS FINALS:

Una: per contactar amb mi podeu utilitzar el següent correu electrònic: vicentsanchis55@gmail.com, o bé a través del facebook (Vicent Sanxis).

Dos: per si de cas, deixar clar que jo NO sóc el Vicent Sanchis periodista que va ser director del diari AVUI, i a hores d'ara (2020) ho és de TV3.