dimecres, 5 de desembre del 2012

En el darrer número de Lletres Valencianes



















En el darrer número de la revista de literatura Lletres Valencianes, el 30, apareix una ressenya d'un recull de contes publicat per Edicions 96. Són dues obres meues, il·lustrades per l'escriptora i poetessa valenciana d'origen carcaixentí Pepa Úbeda, que a més a més d'altres coses també és tota una artista: El geperut del Buixcarró i altres contes - El tresor del vereder.
Sense ànim de voler criticar la persona o persones que fan possible la revista, no puc deixar de dir que he trobat, només en una molt ràpida ullada, així per damunt damunt que diguem, bastants errades i alguna falta que altra. Senyals evidents que no s'ha tingut massa cura en la correcció final abans d'enviar-se a imprempta.
I dic que no vull criticar, perquè no m'estranyaria gens ni miqueta que amb les retallades, potser es fan les coses de pressa i corrents. Per la meua pròpia experiència em conec algunes persones que els agrada treballar així, com si tot fóra urgentíssim i sense parar-se en fer les coses ben fetes i com toca. Que no és aquest el cas i hi ha molta feina? Que contracten gent, que n'hi ha de molt preparada en l'atur.
En fi, en tot cas, pel que fa a la ressenya de la meua obra no puc dir res sinó estar agraït a la persona que l'ha feta, ja que és positiva i favorable. I, com deia, també hi ha una errada que no hauria d'haver eixit. Què vol dir això de "verderer"? Ai, les presses i les carreres d'última hora...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada