divendres, 14 de desembre del 2012

Adéu al poblat medieval de Berfull (Levante, 14-XII-12)


No volia arribar a posar aquesta notícia, però lamentablement, tal com va el país i la crisi, ací penge un article d'opinió que hui m'ha publicat el periòdic Levante, edició de la Ribera. Supose que es podrà llegir. Ara sí, Adéu a Berfull.

2 comentaris:

  1. no han escuses,tots els partis politics en rafelguaraf,son culpables de la desaparicio de part de la nostra historia,dels nostres arrels;cap d'ells s'ha preocupat de la nostra cultura,no ja d'hara,esto ve de molt llarc.molt de presupost per a festes i tal pero cap per a cultura.jo pregunte:¿per qui doblen les campanes?doblen per tots

    ResponElimina
  2. Parlar ara de culpables pot resultar fàcil. En tot cas, els responsables directes serien els propietaris i algunes de les darreres persones que viviren allí. Però no és cert que no s'hagen fet gestions per aconseguir salvar Berfull. Si no recorde mal, l'alcalde Julio Fuster va fer algun tipus de gestions, però lamentablement va morir massa prompte. De la resta no sé si feren o no. I recentment, tant Federico Tormo com Edelmiro sí que han fet alguna cosa.
    Ara, en una cosa estic d'acord en tu. En realitat els culpables potser som tots un poc, perquè encara arrosseguem problemes derivats de la dictadura franquista, al meu parer. Hi ha una falta d'educació i de cultura enorme, i això només porta a la insensibilitat cap a aquestes coses.

    ResponElimina