divendres, 31 de gener del 2014

Activitat de la meua filla


Com està prou clar no calen massa explicacions. Així que, com a pare, i tenint en compte els temps difícils que vivim, he de recolzar les activitats, en aquest cas, de la meua filla. De manera que, encara que el tema ni és d'història ni de literatura, ací pose publicitat que el pròxim dissabte dia 8 de febrer la meua Flàvia inaugura una exposició de dibuixos a la floristeria Mandràgora, de Xàtiva. Si es trobeu allí o bé per les proximitats i vos abelleix...

3 comentaris:

  1. Doncs mira, per l'amistat i l'afecte que em desperten pare i mare, contribuirem, amb el nostre granet de sorra, a donar difusió i escampar aquest cartell tan bonic de la vostra Flàvia. Si és que el nom només ja és d'artista! Enhorabona. I que siga molt visitada. Feu-ne alguna foto més, quan estiga muntada, i així li veiem més coses. Salut, i sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pels bons desitjos. Li ho diré a Flàvia de part teua. I, naturalment, prompte posaré fotos d'ella i de la seua obra més recent.

      Elimina
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn với website anthaison.vn chuyên sản phẩm máy đưa võng hay máy đưa võng tự động tốt cho bé là địa chỉ bán máy đưa võng giá rẻ tại TP.HCM và giúp bạn tìm máy đưa võng loại nào tốt hiện nay.

    ResponElimina