divendres, 27 de juny del 2014

Recapitulem

El Buixcarró i el Mondúver (al fons) l'inici d'una nit de lluna plena, des de Barxeta

Una vegada li vaig sentir dir a un bon amic meu, Rafael Lanusse, que si deixava a banda totes les coses males, la resta, el que quedava, tot era bo. Bé, açò faré jo ara, perquè l'estiu es presenta, malgrat tot, esperançador per a alguns projectes que porte entre mans de fa anys.
Per una part estic pendent del parer de l'amic Manel Arcos respecte a una novel·la, Bandolers, que he pogut donar per acabada; i m'interessa saber en primer lloc l'opinió de Manel en la mesura que és una de les persones que més sap de bandolerisme valencià del segle XIX. Quan me la torne li la passaré al bon amic Robert Cortell (excel·lent poeta i narrador), que ha tingut a bé aconsellar-me sempre en totes les meues obres de narrativa.
Per una altra he presentat una novel·la que tinc feta des de 2007, Terra de frontera, a un premi en què tinc posades moltes esperances; i això després d'anys d'estar tocant el premi en altres convocatòries i quedar-me en portes, al tall, que diríem. I encara que ara podria tornar-me a passar el mateix, no obstant això, tinc moltes esperances que es publique.
I en tercer lloc ja està en marxa, en procés de maquetació en Edicions 96, un estudi sobre la Toponímia de Rafelguaraf, per a la qual ara mateix estic preparant els aspectes gràfics: fotos, mapes, etc., perquè m'agradaria que les il·lustracions foren un motiu tan important com el text per al públic interessat. Ja sabeu que la toponímia i la història estan molt lligades, i en la mesura possible això es veurà en esta obra.
I ara, com que l'estiu ja ha començat, que els mesos de juliol i agost ja estan ací, només desitjar-vos a totes i a tots que passeu un estiu ben fresquet, però sobretot amb bona cosa de salut; clar, donant per fet que teniu treball i  que en l'aspecte sentimental aneu ben servits.
Finalment, respecte la foto que he inclòs, dir-vos que me la va enviar l'amic Vicent Flores, de Barxeta. És una foto molt bonica. L'inici prometedor d'una nit d'estiu de lluna plena, amb la magnífica vista de la serra del Buixcarró, l'Alt de l'Hedra, i fins i tot el Mondúver allà al fons.
Doncs això: QUE PASSEU UN BON ESTIU!

2 comentaris:

  1. Els mateixos bons desitjos per a tu, Vicent. Felicita aquest amic Vicent Flores per la foto: es ben bonica. Un trosset de molts de nosaltres ens hi veiem reflectits. Salut, i que tots els teus projectes arriben a bon port.

    ResponElimina
  2. Gràcies, Maria Josep. I que s'acomplisquen per a tu també, i per la família, amics, companys de treball...

    ResponElimina