dimecres, 29 de juliol del 2015

A propòsit dels cartells de toponímia

 

Maria Josep Escrivà és una poeta grauera (del Grau de Gandia) digna hereva de les dots poètiques del seu avantpassat saforenc Ausiàs March, que si vivírem en un país normal seria molt més coneguda i valorada per la seua obra. Però no sols de lletres viu l'ésser humà, així que, a més a més de ser una activista cultural reeixida a la Safor i molt més enllà, com llicenciada en filologia professionalment dedica molt del seu temps a les tasques de correctora d'Edicions 96, l'editorial carcaixentina que ha fet possible que el llibre de Toponímia de Rafelguaraf siga una bella realitat. Doncs bé, el cas és que em fa el següent comentari:
"Digues a l'Ajuntament de Rafelguaraf que s'emmarque els cartells i que els hi expose com les belles mostres estètiques del poble i del terme. Això són joies visuals". 
Així que, per part meua, dit i fet... en paraules textuals de la pròpia Maria Josep. Ah! i cal dir també que eixes fotos tan boniques són obra de Pau Àlvarez, dissenyador del llibre, maquetador, fotògraf i moltes més coses.

2 comentaris:

  1. Molt bona proposta. La preciositat dels cartells i fotografies de Pau Àlvarez s'ho mereixen. Magnífiques!

    ResponElimina
  2. Sí que és veritat, per això acabe de traslladar-li ara mateix la proposta a l'Alcaldessa de Rafelguaraf

    ResponElimina