divendres, 9 de març del 2018

Ruta al voltant de Rafelguaraf


Amb relació a la ruta al voltant de Rafelguaraf, pose ací el que m'ha passat la Coordinadora de Centres de la Ribera - Escola Valenciana, destacant jo en negretes el que considere més important. Atenció perquè hi ha una modificació respecte els horaris que jo havia posat en l'entrada anterior:

"El proper dissabte 24 de març de 2018, de la mà de Vicent Sanxis, durem a terme una VISITA GUIADA a Rafelguaraf i els seus voltants. Es tracta d'una activitat vinculada a la XXXIII Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera que se celebrarà en aquesta població diumenge 15 d'abril. L'oferta global de visites guiades pertany al projecte social PERTOT, ACOSTA'T A LA RIBERA que desenvolupa la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera - Escola Valenciana. D'altra banda, Vicent Sanxis és el cronista de Rafelguaraf i escriptor. En aquestes dues facetes, ha investigat i ha escrit sobre Rafelguaraf, per això posseeix un coneixement profund i exhaustiu dels origens, història i paratges del poble que tindrem el plaer de visitar.
La VISITA GUIADA a Rafelguaraf s'inicia a les 10 h des de la Casa de la Senyoria situada al carrer Major, 2 de Rafelguaraf. A mitjan recorregut, hi farem una parada de 30', aproximadament, per ESMORZAR, al Centre Cívic. Després d'això, continuarem la visita fins acabar-la, de nou, a Rafelguaraf, prop de les 13:30 h. Hi ha la possibilitat de quedar-se a DINAR a Rafelguaraf, per això vos preguntem què en penseu fer al formulari.
Itinerari, fil per randa: Casa de la Senyoria - Ajuntament - Passarel·la - Horts i el Riurau - ESMORZAR AL RIURAU - Barranc de Rafelguaraf - Berfull - Pl. Joan XXIII (TOSSALNOU) - Horts.
CARACTERÍSTIQUES I CONDICIONS DE LA VISITA GUIADA
- L'extensió total del recorregut és de 7,5 Km, per terra plana i a un ritme de passeig. El nivell de dificultat és baix.
- Equipament individual: roba còmoda, sabates per a caminar, alguna peça per si refresca, motxilla (amb l'esmorzar, l'aigua i el que s'hi necessite), gorra o barret, crema solar.
- Els menors d'edat han de vindre acompanyats per persones adultes, que se'n faran responsables.
- La INSCRIPCIÓ NO ÉS OBLIGATÒRIA però, de vegades, en determinades circumstàncies, és MOLT PRÀCTIC saber qui és cadascú.
CLICLEU DAMUNT L'ENLLAÇ PER OBRIR EL FORMULARI
- Opcional: documentar-se sobre la visita i dur càmera fotogràfica.
I, sobretot, vindre predisposats i predisposades a gaudir de la VISITA GUIADA que, de segur, serà excepcional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada