dimarts, 1 de maig del 2012

Els afortunats guanyadors
Participació del públic








     
      Aquest cap de setmana passat ha tingut lloc al Tossalet un concurs de pintura ràpida. I això ha sigut possible, bàsicament, gràcies al Grup SanCop, amb el recolçament de veïns i veïnes del Tossalet i de l'Ajuntament de Rafelguaraf.
       Durant el dissabte tota la població i voltants va estar animada per un total de 33 pintors/es, que donaren amb la seua presència i treball artístic una mostra d'art a l'aire lliure, sent les obres exposades al públic posteriorment. Després, a mitjan vesprada, els membres del jurat es reuniren i decidiren els tres premis que foren lliurats l'endemà diumenge a migdia. Bé està que es facen coses positives, culturals, que permeten encara que siga de tant en tant parlar de coses bones, positives, i són una mostra de civisme, d'educació i de bones maneres. Actes que permeten pensar, encara que siga per unes hores, que som una societat amb il·lusions i expectatives de futur i d'esperança.
       Tot el contrari es podria dir del subjecte o subjectes que han destrossat quasi tots els “pilonets” de la carretera que unix el Tossalet i Rafelguaraf. En tot cas l'enhorabona a totes les persones que amb la seua col·laboració han dut a terme aquest acte, i especialment al Grup SanCop que amb el seu esforç econòmic l'ha fet possible.

Acció inqualificable

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada