dissabte, 26 de maig del 2012


És arribada l'hora de donar notícia de la pròxima presentació d'una novel·la de la que sóc autor. Així que és cosa de començar a donar-li publicitat. I per això és que ací teniu una tarja de publicitat i un cartell a propòsit.
La cosa serà possible gràcies a l'organització de l'associació Carcaixent m'agrada en col·laboració amb Edicions 96. Però com que el cartell no ho diu, crec de justícia dir-vos que Pau Àlvarez a més del seu treball en l'editorial ha fet uns dibuixos magnífics que il·lustren cada capítol. Quant a Francesc Torres, pels qui no el coneguen encara, dir que és un dels grans historiadors no sols de Carcaixent, sinó de la Ribera del Xúquer i molt més enllà (actualment director de l'Arxiu del Regne de València). I quant a Vicent Pascual em sembla que deu ser el màxim expert en educació plurilingüe i ensenyament de llengües que tenim al país.
La previsió de l'acte és la següent: inicialment Francesc Torres farà una ressenya a totes i tots els assistents sobre Ternils i l'ermita de Sant Roc (previst uns 5 minuts). Tot seguit, i a l'interior de l'ermita obrirà el foc Pau que comentarà el seu treball d'il·lustrador (previst uns 3 minuts) i li donarà la paraula a Vicent Pascual (previst uns 15 minuts) que supose que em farà quedar més que bé, i finalment jo mateix (previst uns 10 minuts) que remataré garbes.
M'agradaria que tothom que puga, que vinga, encara que sols siga per tindre el plaer de gaudir a les hores del capvespre d'un lloc tan bonic, i també del que aquestes persones puguen dir-nos sobre el lloc i sobre la novel·la, i, fins i tot, potser vos interesse el que jo mateix diré. De totes formes, a més que ho enllaçaré amb el facebook, algunes i alguns també rebreu la convocatòria per correu electrònic, bé perquè vos l'enviarà l'editorial o jo mateix.

2 comentaris:

  1. Molt bé. Per a que no m'ho conten ... aniré, i amenace: no aniré sol.
    Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja està clar que no estarem sols els organitzadors

      Elimina