dimecres, 2 de gener del 2013

El bloc de Robert Cortell

Amb son tio Pep Jeroni, de Murla
Robert és descendent de la Ribera i de la Marina

M'acaba de fer una visita el meu molt estimat amic i company de lletres Robert Cortell. De pas m'ha dut unes bosses de taronges del camp que els seus pares tenen a la partida de Vilella. Molt bona terra, arenosa, de segur que allí poden créixer bolets mengívols.
Bé, el cas és que aprofite per fer-vos saber que Robert s'ha fet un blog molt guapet: Robert Cortell BLOC-QUEIG. Però ell no està bloquejat, no. D'això, res de res. Vos recomane que el visiteu, perquè Robert és una d'eixes persones, rara avis, que té un nivell cultural molt elevat, i segurament per això és que fins i tot li agraden les arts... jo diria que en tota la seua plena i total accepció de la paraula. Igual de literatura com de música (incloent l'òpera i tot), l'escultura, pintura, etcètera, etcètera.
Feu-li una visita i veureu la seua capacitat creativa, especialment per a la poesia (també en castellà), en teatre, en relats curts. Per no parlar d'altres temes més d'aquest món: la seua manera de veure el món en base a la seua formació de lletrat. I també ha fet feina de traductor i adaptador d'obres d'autors francesos clàssics. Quasi res! Ací mateix vos deixe l'enllaç, que també he posat entre els blocs que tinc al costat dret de la pantalla.

http://rcortellg.blogspot.com.es/

2 comentaris:

  1. Gràcies per la recomanació. Ja me l'he apuntat jo també a la meua llista. Apassionant món blocaire...

    ResponElimina
  2. Incansable senyora de les lletres que navegues, quasi sense descans, per la xarxa immensa dels blocs.

    ResponElimina