dissabte, 20 d’abril del 2013

Ojalá volvamos a vernos, de Pasqual Adrià

A l'estimat amic, ex-company de l'Ajuntament de Carcaixent (quan jo treballava allí), i ara company de lletres i també de penes, Pasqual Adrià, de Carcaixent, li acaben de publicar un llibre. El seu darrer que ha escrit i que no serà l'últim, segur, perquè ja està engrescat en un altre poemari i una altra novel·la. I a propòsit del que estic dient-vos ara mateix pel que fa a la seua obra anterior publicada, té publicat un llibre de poemes: El picaporta dubtós (Edicions 96, 2004) i la novel·la Falsa biografia (L'Eixam, 2007). 
En tot cas, aquest que vos anuncie que li acaben de publicar es diu Ojalá volvamos a vernos. Està publicat per L'Eixam edicions dins la col·lecció El tábano. I, tal com diu el subtítol, tracta de: Vivir con una Enfermedad Crítica Mantenida... y amar la vida. Vos el recomane si teniu la valentia de llegir la dura experiència d'una persona que supera una malaltia greu, amb les seqüeles que normalment comporta tot això.
De totes formes si voleu fer-vos primer una idea de què va la cosa, explicada molt millor pel seu autor, podeu fer una mirada en aquest enllaç, on hi ha el pròleg i un capítol. Encara que vos avance també que el llibre és ben econòmic, només 12 euros. Per cert, el podeu demanar per correu i l'autor vos el signarà i enviarà al vostre domicili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada