dimecres, 21 de maig del 2014

Dellà lo riu Xúquer



Em plau comunicar-vos que el proper dissabte, dia 31 de maig, a les 20,00 h. tindrà lloc la presentació del meu darrer llibre de relats curts Dellà lo riu Xúquer (El País de les Muntanyes). Com de costum, l'acte serà a la Llar dels Jubilats, C/Joan Silvestre, núm. 1, de Rafelguaraf. Intervindran l'escriptor Robert Cortell, l'il·lustrador Salvador Álvarez i jo mateix. Cal que diga que per la meua part faré una presentació diferent a les que habitualment tinc costum de fer. Si m'ho permeteu... serà un poc més "desimbolta" (o almenys eixa és la meua intenció) i amb projecció d'imatges que estic segur vos agradaran. I, en tot cas, la duració de l'acte no es farà llarg.

5 comentaris:

  1. Hola Vicent, interessant proposta la que ens proposes. A veure com ho tinc per poder anar ja que darrerament n'hi ha tantes que a totes no es pot anar. Però la veritat és que em va agradar el poble la darrera vegada que vaig anar a una altra presentació.

    ResponElimina
  2. Hola, Mercè. Segur que has estat a Rafelguaraf? Si no recorde mal ens vérem l'any passat a Manuel, que està molt propet, però a Rafelguaraf... Per cert, mira, quasi que una exclusiva per a tu. A Rafelguaraf vivia un alcoià, de la família dels "betlemeros" que va ser capità moro l'any que jo vaig nàixer, el 1955, quan inauguraren l'actual castell de fusta que tots els anys planten a Alcoi.

    ResponElimina
  3. Rafelguaraf es farà famós en el món sencer gràcies al seu habitant més il·lustre, l'escriptor en Vicent Sanxis. I m'agrada, perquè veig que en saben presumir i traure'n profit, de les bondats humanes i literàries d'aquest escriptor, al poblet de la Ribera. Els alabe el gust; i a tu per triar-lo com a segon poble de vida, també. Jo no hi podré ser, en aquesta ocasió. Però segur que en tindrem d'altres per a coincidir.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Estaràs en esperit. I, com molt bé dius, hi haurà altres ocasions com hi haurà -hi ha, ja- altres llibres. Gràcies pels bons desitjos. Una abraçada i besets.

    ResponElimina
  5. Tens tota la raó Vicent, va ser a Manuel on vaig anar per primera vegada. Rafelguaraf ens la vam deixar pel camí. I, doncs, tampoc no he estat en eixe poble. Així que m'encantarà anar a visitar-lo i que em contes totes eixes històries que saps.

    ResponElimina