dijous, 22 de gener de 2015

Una notícia sobre Berfull en la SextaEl proppassat dia 13, en el programa Más vale tarde de la Sexta, es va donar una notícia breu (són poc més de tres minuts a partir del minut 25 aprox.) a propòsit de l'estat actual en què es troba Berfull. I vos enllace aquest vídeo perquè se'n feu una idea de com està la cosa.
Doncs bé, a propòsit de Berfull, el pròxim dia 5 de març, per la vesprada, tinc previst acompanyar un grup de persones adultes que vindran de València a veure el llogaret, i, després d'una breu visita, anirem a la Llar dels Jubilats on els passaré algunes imatges en un projector i parlarem de la que va ser la meua primera novel·la Adéu a Berfull (ara Fàtima de Berfull, en l'edició de Tabarca Llibres).
Per cert, que he d'acordar amb l'alcalde de Rafelguaraf a veure on podem aparcar l'autobús encara que siga només per cosa d'una mitja hora. Potser en el mateix camp que dóna a migdia? Allí podria ser... si no ha plogut recentment i està la terra que s'estaca. En fi, coses que haurem de solucionar... 

3 comentaris:

 1. D'ací al 5 de març teniu temps de fer un pàrquing cobert i tot, no...? Això amb quatre pasterades ho tenen fet. Recuperar Berfull ja ho veig més difícil. Almenys ens queda el poder de la literatura, per fer reviure allò que només la imaginació pot fer reviure. Ostres!: sembla un escenari de pel·lícula de terror. Escolta, i una urbanització de xalets amb piscina, no...?

  ResponElimina
 2. Disculpa: la marca corporativa d'abans era jo en realitat. M'he descuidat i m'ha eixit aquest perfil ;) Ja que estem, aprofite per saludar-te, en persona, que abans no ho havia fet.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lamentablement així és: un escenari de terror pràcticament. Berfull és un llogaret declarat Bé d'Interés Cultural. Però amb tant de balafiament de diners públics no ha tingut sort que li n'hagen arribat uns pocs per tal de salvar, encara que fóra només la Casa de la Senyoria i el portal d'accés. En fi, què hi farem, pel que fa al patrimoni històric (entre moltes altres coses) tenim un país que està fet a banderes.

   Elimina