dimarts, 31 de juliol del 2012

Cendres de Ternils, a Rafelguaraf


Demà dia 2 d'agost, a les 20,00 h, tindrà lloc la presentació de la meua darrera novel·la publicada, Cendres de Ternils, al "meu" poble de naixença, Rafelguaraf. L'acte tindrà lloc a la Llar dels Jubilats, C/Joan Silvestre, núm. 1. Ara mateix estem en festes, de fet ahir va tindre lloc el Pregó d'inici de les Festes Majors, en què vaig intervindre com a pregoner. Una cosa curteta, uns 6-7 minuts, calcule. Així que, encara que siga sols per la brevetat em sembla que a la gent li va agradar.
Bé, i demà, què? Només puc dir-vos que a la Llar dels Jubilats hi ha aire condicionat. Així que per aquest aspecte heu d'estar tranquils. Però en canvi vos diré que sols les primeres cinquanta persones podran asseure's en una cadira d'aquelles de plàstic o reïna... o el material que siga, segur que sabeu a què em referisc. Ah! i un avís: com que nosaltres som complidors, l'acte, vull dir, el conjunt dels parlaments, no duraran en total més enllà d'uns 30 minuts. Així que si s'animeu a vindre podeu fer el següent compte. Posem per cas que donem uns 10-15 minuts de cortesia per aquells que s'animen a anar a última hora, més uns 30 minuts dels parlaments, podem calcular que a les 20,45 hores, aproximadament, haurà acabat l'acte. Ara bé, si a continuació teniu gust de fer la xarradeta amb algun conegut, que vos signe el llibre, etc. això ja és un altre compte.
Ah!, per cert, un record molt especial per a la meua amiga i companya de lletres Aida, que està molt lluny d'ací i no podrà vindre. Ja t'ho contaré a finals d'agost, xiqueta. I dir-vos també que amb un poc de sort igual ve a la presentació una de les poetesses més famosa del País Valencià: Maria Josep Escrivà, a qui li demane disculpes per endavant perquè jo no sóc molt lector de poesia. Què hi farem? és una de les meues faltes. Xe, no m'enrotlle més que són les 12,30 de la matinada i ja comence a badallar.

3 comentaris:

  1. Haaaalllllaaaaaa!!! Està clar que la presumpció no va amb tu, ni les ànsies de protagonisme tampoc. I encara que digues que no ets "molt lector de poesia", d'hiperbòlic i emfàtic n'eres un tros llarg, com qualsevol poeta de pro. Ara bé, t'ho disculparé perquè tens la gràcia a cabassos. Si em reserves una d'aquella cadira de reïna de les 50 comptades, jo et promet un llibret de versos, que, almenys, per oportunitats de llegir-ne no siga. Bona nit a la 01.00 en punt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Redell, ja m'ha pillat el guarda! Bé, aquestes coses passen en el "directe", vull dir, quan fas una nota un poc pensat i fet, sense haver-la preparada un poc abans. Doncs mira, Maria Josep, farem un intercanvi, jo et regalaré un exemplar de la meua primera novel·la, ara titulada Fàtima de Berfull, en què hi ha algun verset que altre, tot i que la majoria no siguen meus precisament.

      Elimina
  2. La nostra amiga Aida com que t'has recordat d'ella s'ha posat molt contenta. I diu que no sap com fer per donar tantes gràcies.
    Ara jo,volia dir-te...
    No sols per la forma de fer-ho, sinó per tot el que dius. Les teues paraules són com llavors que fan despertar i créixer la nostra ment. Escrius i enganxes. Et llegim i aprenem.

    ResponElimina