dijous, 21 de febrer del 2013

Demà, dia 22 de febrer, en el programa Plèiades


Per si de cas fa temps que no heu visitat la pàgina Agenda i +, vos recorde que demà, dia 22 de febrer, a les 13'00 hores, participaré en directe en el programa Plèiades, d'UPV Ràdio (dial 102,5 de la FM). És un programa en què, entre altres coses, tres entrevistadors/es de la Universitat Politècnica de València, Débora Escrivà, Antoni Martínez i Elisa Giner m'entrevistaran, sobretot per la novel·la Cendres de Ternils. M'acompanyarà Aida Lastras, que fa els seus primers passos en el món de l'escriptura. Aida és també nascuda a Rafelguaraf, i per a mi és quasi com una fillola que m'ha eixit en la nostra dèria d'escriure. Aida comentarà un parell de qüestions a propòsit de l'activitat desenrotllada per Pau Àlvarez, que ha estat l'afortunat maquetador, dissenyador de la portada i il·lustrador a raó d'un dibuix per cada un dels vint-i-tres capítols de què consta l'obra. Pau no podrà vindre perquè acaba de ser pare. Des d'ací la meua més sincera enhorabona a tota la família. Caram, la rapidesa en la redacció d'aquesta nota m'ha quedat com molt familiar o d'anar per casa, no?

2 comentaris:

  1. Un poc familiar sí, però entranyable, com sempre. I, per si encara en vols més, Elisa Giner és de Pego, bressol de la Burrera, i ella és una burrimembre més del grup que tu coneixes. Si tens ocasió, saluda-la, en el meu nom i en el de la meua germana bessona. Que vaja molt bé. Ja ens ho contaràs, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar que sí. I més tu, no t'escaparàs que t'ho faça ben escudellat. Perquè quan això siga possible hem de tenir una conversa sobre algunes coses al respecte de Cendres de Ternils, no? En fi, ara de moment, ja t'avance que hui en l'entrevista de Plèiades ha anat tot millor que em pensava... No, si ja voràs, ja. D'ací a poc, mediàtic a més no poder.

      Elimina